Back in business!

Jajemän, nu är både jag och bloggen tillbaks efter semestern! Jag jobbar första dagen idag efter en ledighet på drygt två veckor. Inte så mycket kan tyckas, men det känns som att jag varit borta länge! Så idag har jag gått runt lite såhär på kontoret:

Vad var det jag höll på med innan semestern? Vad skulle jag ta tag i nu? Och vad hade jag för lösenord nu igen?

Min semester i sommar har främst bestått av olika festivaler (Metallsvenskan, Sweden rock, Rockviken, Skogsröjet och Subkult för den som är nyfiken) och det har varit intensivt med att kolla på band och campa. Speciellt under sista festivalen nu i helgen, då temperaturen sjönk ner mot 6 grader på natten. BURR!

Det finns nog alltid en känsla av melankoli över skiftet mellan sommar och höst, semester och jobb, men i år känns det faktiskt inte speciellt jobbigt. Det tror jag är ett gott tecken, att även om det är lite tråkigt att semestern är över, så har jag ingen back-to-work-ångest. Jag minns ett tidigare jobb jag hade, då jag nästan grät första dagen på jobbet efter semestern eftersom det kändes så jobbigt och ångestfyllt. Inget sådant idag, bara som sagt en lätt förvirring över vad jag höll på med.

Något som underlättar är vi har otroligt mycket spännande projekt på gång under hösten, hos flera av våra kunder. Sommaren har varit ganska lugn på den fronten, men nu känns det att alla börjar vakna till liv. Sprintar planeras, projektplaner skapas, krav samlas in och möten genomförs. Det känns som att alla är taggade på att dra igång med en rivstart nu och det smittar av sig, vilket är en härlig känsla! Nu kör vi stenhårt fram till jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *