Så här arbetar vi
med integration

För att kunna skapa rätt integrationslösningar krävs att vi förstår både tekniken och er verksamhet. Integrationsbolaget kan ansvara för allt från kravinsamling, arkitektur, projektstyrning och utveckling till effektiv förvaltning.

Integrations- och API-strategi

Vårt samarbete inleds med upprättandet av en övergripande integrationsstrategi. I denna tydliggörs val av integrationsplattform, arkitektur, organisation och styrande principer så att integrationen får önskad effekt från dag 1.

Genomförande

Med rätt kompetens och erfarenhet levererar vi stabila och framtidssäkrade integrationslösningar. Förutom djup teknisk kompetens krävs förståelse för integrationsprojektens komplexitet ifråga om kravställning och kommunikation mellan olika parter. Vi levererar i hela värdekedjan med roller som projektledare, lösningsarkitekt, utvecklare och testare.

Drift & förvaltning

Förvaltningserbjudandet innebär att allt bara fungerar, utan att stjäla kraft och resurser från ert övriga arbete. Vår förvaltningsorganisation levererar support, drift och förvaltning separat eller paketerat som ”integration som tjänst”, helt utifrån era behov.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och det vi gör? Ange din e-postadress nedan så kontaktar vi dig. Tillsammans skapar vi en lösning som passar just ditt företags behov.