Nej, jag har inte dött!

Nu drog ni en lättnadens suck, eller hur? Jag förstår att ni har varit oroliga över att jag inte skrivit på över en vecka, men ni kan vara lugna! Jag har inte dött, jag har bara haft väldigt mycket att göra. Det har ramlat in lite incidenter som jag varit med och löst, och allt annat arbete har helt enkelt fått vänta, inklusive bloggen.

Jag hann dock vara med på kommunfullmäktiges sammanträde i onsdags, och anledningen kan ni se i den suddiga bilden nedan. Rickard (som jag pluggade mastern med) och jag skrev vår masteruppsats om hemvårdens mobila planeringssystem och fick ett trevligt stipendium från Örebro kommun för detta. Det tackar vi för!

20160127_184139

Tyvärr hann jag inte med fikat efter att vi tagit emot diplom så jag hoppas att Rickard åt för oss båda!

På tal om mat så inträffade veckans höjdpunkt på fredagen. Jag hade inte hunnit förbereda matlåda och när vår HR-administratör Sofia hörde av sig till mig på torsdagskvällen och frågade om jag kunde slänga hennes matlåda som hon glömt i kylskåpet, var jag inte sen med att fråga: 1. vad den innehöll och 2. om den var ätbar. På fråga 1 svarade Sofia korv stroganoff och på nummer 2 ett garanterat ja, men den håller inte till måndagen. Eller okej, det där att den inte håller till måndagen lade jag till i huvudet, men det var liksom underförstått. Runt lunchtid öppnade jag lådan, inspekterade innehållet, luktade lite försiktigt och slukade den sedan på två röda. Ni ser här hur nöjd jag var efteråt – stor tumme upp för Sofias korv stroganoff!

20160129_141449

Jag var riktigt nöjd med min bedrift efter detta – god, gratis mat är den bästa maten, speciellt när man dessutom slipper laga den själv. Tack Sofia! Det är bara du hör av dig om du glömmer matlådor i kylen fler gånger, jag hjälper gärna till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *